I. rész, Isteni kapcsolatok

Első rész
Isteni kapcsolatok

Nehéz időszakot él át a világ a 21. században.
Nem számít, ki milyen szemlélettel nézi a világot, vagy mennyire próbál meg pozitív szemléletet felvenni, még mindig nagymérvű bizonytalanság uralkodik a legtöbb emberben a jövőt illetően, és sokan, akik vették a fáradtságot, hogy tanulmányozzák ezt és tisztában vannak ezzel, reménytelennek látják a helyzetet, és sokan tehetetlennek érzik magukat az Új Világrend monstrumával szemben, mely egyre gyorsabban kebelezi be társadalmunkat.
Valójában azonban az emberek egyáltalán nem tehetetlenek, sőt az ellenkezője az igaz, mivel van egy igen egyszerű és hatásos módja annak, hogy megállítsuk az Új Világrendet.
Legyünk őszinték.
A rendszer, amiben élünk, korrupt. Velejéig romlott, önmagát szolgálja és pszichopaták és bűnözők működtetik. És ezt mindenki tudja, mégis megússzák. És a világ ugyan ilyen hibásan működik tovább csak azért, mert hagyjuk, hogy így történjen.
Ne fogadd el ezt így!
Értsd meg, hogy amivel valódi változást tudunk elérni a világban, az a rendszerrel szembeni engedetlenség. Sokan kérdezik, mi az az engedetlenség. Ki kéne, hogy lépjek a munkámból és el kéne égetnem a pénzem? És a válasz ilyen és ehhez hasonló kérdésekre: Nem, dehogy is!
Az engedetlenség abból áll, hogy azt tesszük, ami helyes és leválasztjuk magunkat a rendszerről, felelősséget vállalunk a gondolatainkért, tetteinkért és szándékainkért, és ez nagyban függ attól, hogy mennyire ismerjük fel a bennünk rejlő erőt.
Tedd azt, ami helyes, mindenben, amit cselekszel.
Lásd meg az összeköttetést másokkal és gondolkodj emberbarátian, ne gazdasági szempontok alapján. Ne haszontalan csecsebecsék gyűjtögetésére vagy társadalmi helyzetre alapozd az életed, cselekedj úgy, ahogy a szívedben igaznak érzed. És úgy cselekedni, ahogy helyes, megérteni, hogy ahogy cselekszel, az helyes-e vagy sem, az nem valami olyan dolog, amit el kell döntened, hanem amit már eleve tudsz a szíved mélyén, ha megnézed és őszinte vagy magadhoz. Ha valami olyasmit teszel, amit egy párbeszéddel meg kell indokolnod magadban, akkor valószínűleg helytelen dolgot csinálsz és egyszerűen csak be akarod magyarázni magadnak, hogy elfogadd.
Ezt te nagyon jól tudod, a tudás a szívedben van, csak keresni kell és meg fogod találni.
Értsd meg, hogyan működik az energia, légy tudatában az energiának, amit magadba vonzol, hogy mit teremtesz azzal az energiával és hogy milyen fajta energiával járulsz hozzá az energiakészlethez, amiből mások is merítenek. Ez így működik valójában.
Légy tudatában lehetőségeidnek, mint emberi lény.
Felejtsd el a képzeletbeli megkötéseket, melyeket a tudományos társadalom fektetett eléd, valamint a korlátokat, melyeket a tudomány és a vallási tanítások hirdetnek, és lásd a teljes képet.
Mert az a tény, hogy ezek az intézmények csak azért működnek, hogy a tudást részekre tagolják. Azért léteznek, hogy szűkítsék a tudásod azáltal, hogy bezárnak téged egy tartózkodó és korlátozó szemléletmódba.
Amíg az emberek nem kezdenek el a korlátok mögé nézni, kinyitni az elméjüket és megtalálni a kapcsolatot vallás és tudomány között, sosem fogják megtalálni az összeköttetést önmagukkal, a valósággal és a Teremtővel, melyet az ember Istennek nevez.
De ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni és valódi tudást szerezzünk, elfogadás és felelősségvállalás szükséges. Szükséges, hogy az emberek aktívak és kezdeményezőek legyenek. Sokan vannak, akik az ilyen dolgokat nehéznek találják, akik azt szeretnék, ha valaki jönne és megmentené őket, viszont ezek az emberek lehetetlent kívánnak. Arra vágynak, hogy megváltást és gondtalanságot nyerjenek anélkül, hogy valaha is megértenék a világuk vagy önmaguk valódi természetét, és ez gyakran egy ráerőltetett hitrendszer korlátai miatt van.
Beszélhetsz nyugodtan azokhoz, akik vallásosak, leülhetsz velük és beszélhetsz nekik Istenről és Sátánról, lelkesen fognak veled társalogni és tényleg hisznek is ezekben a dolgokban, de amint előhozod a tudományt, galaktikus törvényeket, számmisztikát vagy asztroteológiát, sokan lezárják a beszélgetést. Azt mondják, hogy ez Isten akarata és hátradőlve várják a Végítéletet. Néhányan odáig elmennek, hogy azt mondják, a magasabb tudásra való törekvés ördögi dolog. És bár más szinten, ugyan ez a helyzet sok tudóssal is. Megértik a dolog mechanikáját, de sokan elutasítják, hogy spiritualítást vigyenek bele és ragaszkodnak a mechanikus törvényeikhez. Mindkét megközelítés önmagában hibás, mert egyik sem vesz figyelembe a másik érveit és egyik sem veszi figyelembe vagy ismeri el az érzések és érzelmek valódi természetét.
Viszont az érzések és érzelmek a megoldás kulcsai.
Az érzéseken és érzelmeken keresztül jön létre és ölt formát a valóság.
Az érzés és érzelem az ima igaz nyelve és a nyelv, mellyel az ember kommunikálhat a Teremtővel.
Milyen is az a mindenható lény, amit Istennek nevezünk?
A Teremtő az intelligencia, ami mindennek az alapját képezi, a váz, ami mindent átitat.
A Teremtő egységben létezik.Egy tudat, ami lényegében a férfi és nő dualitását is magában foglalja. Az Alfa és az Omega. Ezért van az, hogy vallásos írásokban, amikor a Teremtő beszél, azt többes számban írják.
Ez az isteni mátrix lényege, ami minden dolgot összeköt, a tudat, aminek mindannyian a megnyilvánulása vagyunk. Ahogy az öntudatosság nő és az emberek ráébrednek ezzel a tudattal való kapcsolatukra, az intézményesített vallások arra törekednek, hogy valami külső dologként ábrázolják ezt az erőt és azt sugallják, hogy Isten az emberen kívül álló dolog, egy jótevő, aki lefelé tekint ránk. Sok, úgynevezett Új kori vallás belső dologként írja le és azt sugallják, hogy Isten te vagy, hogy Isten benned lakozik, de mindkét nézet helytelen.
Minden teremtett lény, te is és én is és minden más ebben a valóságban egy örökké élő lélek, aki Isten és az Alfa és Omega tudat megnyilvánulása, mint hogy valamennyi lélek férfi és női jellegű is.
Ennek ellenére a mai világunk, fajunk és tudatunk bővelkedik megosztottságban és bizalmatlanságban, ami teljes mértékben egy illúzió és szándékosan lett létrehozva.
Egy intézményesített társadalom kreálmánya...
Ez már nagyon rég óta így megy és a múlt században extrém méreteket öltött. Ez alatt az idő alatt az emberiség oly messzire sodródott valódi lényegétől és a valóságtól, hogy majdnem teljesen elvesztette emberi mivoltát.
A rendszer totális függőivé lettünk nevelve.
Elrabolták tőlünk a szabad akaratunkat, az önbecsülésünket és függetlenségünket.
Arra lettünk nevelve, hogy bármit elhiggyünk, amit a TV mond és hogy azt gondoljuk, hogy a kinézet, társadalmi helyzet és értelmetlen csecsebecsék gyűjtése az élet értelme.
De a legfontosabb, hogy a TV, média és agygátlószerek fogyasztása, mint például a fluorid által elrabolták tőlünk a kritikus és elfogulatlan gondolkodás képességét, és a legveszedelmesebb, hogy ugyanezen intrikákon keresztül elrabolták tőlünk az életre valóság képességét.
Az utóbbi tény egyedüliként az eddigi legsebezhetőbb helyzetbe hozta az emberiséget története során, mivel jelenleg majdnem mindenkinek a túlélése egy korrupt vállalati rendszertől függ, mely a profitot fontosságban az emberek elé helyezi. Semmi köze az emberiség valódi természetéhez és a Földön és egymáshoz való kapcsolatunkhoz, mégis függ tőle az élelmünk, a szállásunk, az információink és még a szórakozásunk is. Megmondja, hogy mit csináljunk, hova menjünk,hogy nézzünk ki, mit együnk, hogy öltözködjünk, hogy viselkedjünk és mit gondoljunk a világról és egymásról, és mi engedelmeskedünk neki, miközben a világot megrontják körülöttünk. És ha ez a vállalati rendszer egyszer csak elromlana vagy leállna, a világ összes bevásárlóközpontjának polcai üresek lennének és minden erőforrás, amit természetesnek veszünk, hogy kéznél van a mindennapokban, mindössze három nap alatt kimerülne.
És azután mi lesz?
Ha az embert, legyen az a modern társadalom bármelyik rétegéből, hirtelen magára hagynák, hogy gondoskodjon magáról, nagyon kevesen lennének képesek életben maradni. Mindennél fontosabb, hogy az emberiség ráeszméljen ennek a valóságára és az igazi állapotra, amiben a világ van, mert a jövő, amihez így hozzájárulunk, hogy bekövetkezzen és aminek engedjük, hogy teljes függői és rabjai legyünk, nem olyan jövő, amiben megérné élni. Hogy rendbe hozzuk ezt, ahhoz az szükséges, hogy az emberek visszatérjenek valódi emberi mivoltukhoz.
Vedd vissza az életed irányítását!!
Termeld meg a saját élelmedet, vállalj felelősséget magadért és lásd és fogadd el a kapcsolatot másokkal. 120 évvel ezelőtt a jelenlegi helyzet elképzelhetetlen lett volna, szóval miért ennyire uralkodó manapság? Azért, mert szándékosan tették. Egy kitervelt gonoszság áldozatai lettünk, és ezt nem azért mondom az embereknek, hogy megijesszem őket. Egyszerűen azért mondom az embereknek, mert fontos, hogy tudjanak róla, mivel ez egy olyan állapot, amit még mindig helyre lehet hozni, amennyiben az emberek tudomást szereznek az igazságról. Sokan vannak akik különféle csoportokat okolnak ezért. Szerintük a cionizmus a hibás vagy a Bilderberg-csoport vagy a nemzetközi bankosok és a pénzrendszer a probléma gyökere. Azonban az igazság az, hogy mindezen dolgok csupán csak különféle irányító mechanizmusok, amik egymással kölcsönös összeköttetésben állnak. Minden bizonnyal a pénzrendszer a kígyó feje, ami az egészet irányítja, az embereket beleértve. De végső soron mindegyik ugyanannak a rendszernek a része és mindezen mechanizmusok csupán csak különböző rétegei ugyan annak a hagymának, különféle szintek a hierarchiában és különböző karjai ugyanannak a polipnak. A cionizmus, a pénzrendszer és minden ismert titkos szervezet csupán a saját meghatározott szerepét játssza.
Az összeesküvés nagyon mélyre ható. Az ősi Egyiptomig vezethető vissza és még azon is túlra.
Tégy egy lépést hátrafelé és nézd a teljesebb képet! Ahogy már más filmekben is többször említettem, létezik egy uralkodó vérvonal a Földön. Nagyon ősi és mindig is uralkodott a Földön. Úgy látszik, hogy ehhez a vérvonalhoz csatlakozott szövetségesként a Baváriai Illuminati mintegy 230 éve. Ezt az uralkodó osztályt sokan napkultuszként ismerik, jó okkal, mivel a mai napig rituálisan imádják Amon Ra-t. Ezt teljesen nyilvánosan teszik és még más vallásokat is eltérítettek, hogy ugyanezt tegyék. Ezen vallások tagjai számára nem ismert, hogy az egyik célja ennek az, hogy a világ irányításához szükséges energiát az ő segítségükkel vezessék, tereljék ide. Nagy számú embernek volt köze a vérvonalhoz, mind genetikailag, mind ideológiailag, és ennek az ősi napkultusznak a felső rétege az,a ki a csúcson ül és irányítja az állam szekerét.
Az igazat megvallva, már most egy világkormány irányítja ezt a bolygót.Csakhogy homályba burkolóznak és rejtett eszközökkel kormányozzák a világot, amik közül a három legkiemelkedőbb az erőforrások irányítása, a globális pénzkészlet manipulálása és a legfontosabb, az információáramlás irányítása. Archeológiai bizonyítékok világosan mutatják, hogy valóban voltak olyan fejlett civilizációk, mint mi – vagy lehetséges, hogy még olyan technológiával is rendelkeztek, amivel mi még nem – amik valaha léteztek a régmúlt időkben. Archeológiai bizonyítékok azt is világosan mutatják, hogy sok ezer évvel ezelőtt a Föld valamiféle katasztrófát szenvedett el, valójában inkább többet. Az utolsó, amiről kézzelfogható feljegyzések is születtek, az a bibliai, Noéhoz köthető özönvíz volt. Az özönvíz valóban megtörtént, sokféle kultúrában találhatóak elbeszélések róla, néhány régebbi, mint a biblia maga. Megtalálható a babilóniai szövegekben, Gilgames eposzában. Megtalálható az amerikai őslakos indiánok és a dél-amerikai kultúrák, sőt még az ausztrál bennszülöttek legendáiban is, és még sok helyen. És ez nem véletlen egybeesés. Az özönvíz tényleg megtörtént.
Az özönvíz idején, de lehetséges,hogy az utolsó előtti katasztrófa idején valóban létezett egy fejlett civilizáció ezen a Földön, és egy ilyen katasztrófa alatt elveszett a technológiájuk. Nem csak a kultúra, de tényleges gépek és fontos tudományos feljegyzések. A hatalomban lévők igyekeztek visszaszerezni ezt a technológiát és megengedték, hogy szaporodjunk, hogy vissza tudják szerezni, és a Föld erőforrásai fölötti uralom megint az övék legyen.
Erőforrásként és eszközként használtak minket ezen cél eléréséért.
Akik ebbe az ősi kultuszba tartoznak, azok a rejtett tudás őrzői, és ezek az emberek tudják, hogy aki irányítani tudja a népesség bizonyos részének az érzelmeit és hitét, akkor az irányítani tudja az egész emberi fajt és a szó szoros értelmében olyan valóságot hozhat létre, amilyet csak akar, és a mi energiánkat használták fel ahhoz, hogy létrehozzák a világot, amiben most élünk.
A helyzet megoldásának a kulcsa a benned rejlő erő megismerése és az energia, rezgés és frekvencia valódi természetének megértése.
Minden létező dolgot különféle frekvenciájú energiák építenek fel.
Minden létező frekvencia megnyilvánulása a Teremtés fiaként/lányaként létezik és a Teremtés minden fia/lánya nem más, mint Tudatosság.
A Teremtő nem más, mint Tudatosság, és minden valóságba kivetült lélek ennek a Tudatosságnak a megnyilvánulása. A Teremtés által létrejött Tudatosság az egész univerzumban azonos, színtiszta Krisztus-tudat. Amint megérted, hogy ez az egész a Krisztus-tudatról, és nem az intézményesített vallások dogmáiról szól, mindent megértesz, hogy miért történik. A Teremtés kizárólag a kivetült lelkek, vagyis a Teremtő tudat megnyilvánulásainak szeretetteli felelősségén és szándékán keresztül létezik, és ennek semmi köze az intézményesített valláshoz. Az intézményesített vallást azért tervezték, hogy elrejtse előled az igazságot és a Krisztus-tudatot, amely benned él.
A belső gondolataid és érzelmeid közvetlen hatással vannak a téged körülvevő fizikai világra.
Rendkívül fontos, hogy az emberek megértsék, hogy az érzéseik és ezek hatása a világra nem valami olyan dolog, amit ki-be tudnak kapcsolgatni. Ez egy folyamatos dolog, ami egyfolytában működik. Az életed minden tudatos pillanatában kommunikálsz a körülötted lévő energiamezővel és minden pillanatban ténylegesen alakítod a fizikai valóságot a gondolataiddal, az érzelmeiddel és a rajtuk keresztül felszabadított energiával. Sok ember meglehetősen kényelmetlennek találja ezt az információt, mert a tudás,hogy a belső gondolataid és érzelmeid hatással vannak a körülötted lévő külső fizikai világra, nagy felelősséggel jár. Hogy fogod elfogadni ezt a felelősséget? Milyen életet fogsz most élni azzal a tudattal, hogy azok az energiák, amiket visszaküldesz a mátrixba, amiből mások is merítenek, és a döntéseid által létrehozott energiák formálják a körülötted lévő világot?
Jézus egy Krisztus-tudattal rendelkező lény kivetülése volt.
Te egy Krisztus-tudattal rendelkező lény kivetülése vagy, egy gondolat Isten elméjében, Alfa és Omega megtestesítője. A különbség az, hogy Jézus tudta mindezt, míg a legtöbb ember még nem jött rá. Mindenki, aki ebben a háromdimenziós valóságban él, egy illúzióban éli az életét. Amit az ember a hétköznapi földi élet hétköznapi dolgainak tekint, azoknak nincs megfelelőjük – nem léteznek a tudat magasabb síkjain.
Minden ma a Földön élő ember egy harmadik dimenzióbeli anyagi világ illúziójában élő Krisztus-lény.
A Földön mindenkinek 5 alsóbb külső érzéke és 105 felsőbb vagy belső érzéke van, amihez rendszerint nem tud hozzáférni. Emiatt a valóság csak nagyon kis részét vagy képes érzékelni, és az út ezen magasabb érzékek felfedezéséhez a világot vezérlő egyetlen törvény megértésén keresztül vezet.
Csak egyetlen törvény van, és az a Teremtés és a Teremtő iránti korlátlan és feltétel nélküli szeretet és szolgálat. A gonosz az ellenkezőjét teszi a gyakorlatban, mint amit neked elvből tenned kéne. Az oka egyszerű: diszharmónia az eredménye. Amit mi gonosznak gondolunk, az nem más, mint az egyetlen törvénnyel ellentétes cselekvés által létrehozott diszharmónia. A gonoszság egy választás, és a vallásos meggyőződésűek által várt, úgynevezett Végítélet csatája valójában már elkezdődött.
Energiák csatája ez, amit egy magasabb síkon vívnak.
Csata folyik minden szinten, lelki, fizikai és elektromágneses téren is.
A fegyverek, amikkel a háborút vívják, mindenhol megtalálhatóak körülötted.
A méreganyagok az élelmiszerekben, elektromágneses sugárzás és televízió.
Ez a tudat csatája. Sötét, rejtett módon vívják ebben a pillanatban is. A háború egyik végkimenetele, hogy az emberiség feléleszti a DNS-ét, ráébred valódi lehetőségeire és olyanná változtatja a világot, ami felismeri összekötött mivoltunkat mindenkivel és mindennel valamint a Teremtővel, vagy elbukik és emberségének utolsó nyomait is elveszti.
Jelenleg a szakadék szélén táncolunk, e két realitás között ingadozunk. Az egyik oldalon megváltás, másikon a feledésbe merülés vár ránk, és a választás a mi kezünkben van. Nézz körül, ez a harc már sok-sok éve folyik, csak szándékosan eltérítették az emberek figyelmét, és nagyrészt észre sem veszik. Csak annyi kell, hogy kiszabadítsd magad a figyelemelterelés alól, és máris nyilvánvalóvá és világossá válik a helyzet. Nem az utolsó napokban és nem is az utolsó órákban, hanem az utolsó percekben vagyunk és hogy mi lesz a végkimenetel, ahhoz a döntés, ami a kulcs a győzelemhez, benned rejlik. Én csak annyit kérek, hogy nézz magadba, mert ha elég mélyre nézel, akkor meglátod, hogy amit mondtam, igaz.
Fedezd fel a belső erődet és élj valódi lehetőségeiddel, mert az igazság szabaddá tesz. Barátom, hagyj fel a rendszer szolgálatával!
Itt az ébredés ideje.„Az anyag valójában nem is létezik. Minden anyag létét és forrását egyetlen erőnek köszönheti, ami rezgésbe hozza az atom részecskéit és egyben tartja ezt a parányi naprendszert. E mögött az erő mögött egy tudatos és intelligens elme létezését kell feltételeznünk.
Ezt az elmét minden anyag összességének hálózata alkotja." – Max Planck
„A valóság egy illúzió, ámbár egy nagyon állandó fajta." – Albert Einstein