A beteg emberek száma egyre nő

A betegségek száma is egyre csak növekszik. Ha végig nézünk a közvetlen környezetünkben, látatjuk ismerőseink többsége szenved valamilyen fajta betegségben. Feltehetőleg a lakosság 70 százalékának van valamilyen egészségi problémája.
Ez az arány a jövőben csak növekedni fog.
Gondoljanak bele!
Az emberek túlnyomó többsége nem tudja, hogy az egészség megszerezhető - megtanulható!
Sőt az emberi szervezet alapvetően öngyógyító!
Öngyógyító még akkor is ha ezt nem tudják.
Nem tudhatják mert nem ezt tanítják.
Nem ezt tanítják mert nem ez az érdekük!
A betegséget tanítják, azt sulykolják belénk unos untalan.
Csak nézzék meg a médiában a főműsor előtt, amely a legnézettebb és a legdrágább, kik mit reklámoznak. A legtöbbször valamilyen gyógyszert hirdetnek, ezt követi legtöbbet hirdetők közül valamelyik bank.  Bár a sorrenden fordítani kellene, hiszen aki kölcsönt vesz fel annak előbb-utóbb gyógyszerre lesz szüksége.
Az egészséges ember nem hoz hasznot a gyógyszeriparnak.
Az egészséges ember hajlamosabb az egyéni gondolkodásra, főleg ha nem nézi a médiákat.
A gondolkodó ember veszélyeztetheti a hatalmat, a beteg, az egyéni gondolkodásra képtelen, kiszolgáltatott tömeget könnyű igában tartani.
Úgy gondolom ebben a helyzetben mindenkinek létfontosságú az egészség megszerzése, megtartása,
alapvető „állampolgári joga” - feladata.
Az államhatalom hihetetlenül kifinomult és hathatós terrorja ellen csak nagyon keveseknek sikerül tiltakozniuk, és még kevesebbeknek sikerül ezt a nagy nyilvánosság elé tárni.

A tudományosság álcája alatt, az államhatalom „hivatalosan” terjesztett hazugságai helyett most még van lehetőség - bár valószínű nem sokáig -
az egészség, az egészséges élet ismeretének elsajátítására
.

Bár nincsenek illúzióim, tudom az inkvizíció kora, a sötétség mai napig is tart. Az embereket téves tanításokkal, féligazságokkal hazugságokkal traktálják évszázadok óta.
Azzal is tisztába vagyok, hogy az emberek többségét nem érdekli saját egészsége.
A hitetlenkedőknek talán nem ártana többet tanulni a több ezer éves tanításokból, melyeket mára már a legújabb „tudományos” kutatások is igazolnak. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein rá jött, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik. ezek pusztán gondolati teremtmények. Egy hatalmas illúzió, tökéletesen megszerkesztve, amelyben mindenki azt hiheti, amit csak akar.

Ön miben hisz?